Ezt a hirdetést archiválták.

Biotech Oat&Whey with Fruits Gusto 696g - BIOTECH USA

Derecske Semmelweis u. 2.
6 éve, 4 hónapja
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-3123185
  • Kategória: Eladó
  • Alkategória: Egészség, Szépség
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Gusto Oat and Whey
Egy ízekkel teli diétát keresel A Protein Gusto egy funkcionális élelmiszerekből álló termékcsalád magas fehérjetartalommal és hozzáadott cukor nélkül. Ezek a könnyedén elkészíthető ételek nemcsak ízletesek és táplálóak, de tökéletesen beilleszthetőek a diétába.
Aki odafigyel a táplálkozására, az különös hangsúlyt fektet a nap legfontosabb étkezésére, a reggelire, és igyekszik rostban gazdag, alacsony zsírtartalmú és hozzáadott cukrot nem tartalmazó tápanyagokat bevinni. A fitt reggeli egyik igen népszerű formája a zabkása. A zab glikémiás indexe alacsony, így kevésbé emeli meg a vércukorszintet, a benne lévő szénhidrátok lassabban szívódnak fel, ezáltal a jóllakottság érzése hosszabb ideig tart. Az is nagyon fontos, hogy a reggelink fehérjedús legyen, a fehérje ugyanis segít megtartani az izomzatot a testedzés, a fogyókúra során és a mindennapokban. A zab és a fehérjepor tehát egy olyan ütőképes páros, mint a borsó meg a héja A Protein Gusto Oat&Whey with fruits zabkészítmény tartalmazza a zab előnyös tulajdonságait, ugyanakkor magas fehérjetartalommal rendelkezik. Könnyen és gyorsan elkészíthető, ízlés szerint ezerféleképpen variálható, gazdagítható.
Reggelizz úgy, mint egy király és maradj formában a Protein Gusto Oat&Whey with fruits zabkészítménnyel
Magas fehérjetartalom
Magas élelmi rosttartalom
Hozzáadott cukor nélkül
Alacsony zsírtartalom
Alacsony nátriumtartalom
Gyorsan és könnyen elkészíthető
Kiknek ajánljuk a Protein Gusto Oat&Whey with fruits-ot
azoknak, akik szeretik a finom, egyszerűen és gyorsan elkészíthető modern ételeket
azoknak, akik nem szeretnének lemondani a finom ízekről a fogyókúra alatt sem
a reformkonyha szerelmeseinek, hiszen a magas fehérjetartalmú Oat&Whey with fruits zabkészítmény számtalan receptvariáció alapja lehet
A Protein Gusto Oat&Whey with fruits az összes többi BioTechUSA termékhez hasonlóan biztonságos, gondosan válogatott összetevőket tartalmaz.
1 adagban (87 g)
21,2 g fehérje komplex
42 g szénhidrát
6,6 g zsír
7 g rost
70 mg só
Ízek banán-alma, csokoládé-meggy-cseresznye
Felhasználási javaslat Keverjen el 87 g (6 púpozott evőkanál) port 125 ml vízben vagy laktózmentes vagy növényi tejben, a keveréket pár percig pihentesse, majd fogyassza el. 

Elhelyezkedés
Derecske

Semmelweis u. 2.

 
Elhelyezkedés
Derecske

Semmelweis u. 2.